- Advertisement -

archiveкомбинат

ЕкономијаМакедонија

Фактор: Владата сака да ги продаде ТЕЦ Неготино и Тутунски комбинат Прилеп?

Бирото за судски вештачења на барање на Владата лани направило проценка за тоа колку вредат Термо-електраната Неготино и Тутунски комбинат...
ЕкономијаМакедонијаМакедонијаСветот на работникотСиндикат

Текстилниот комбинат „Тетекс“ го прекина производството

Од денеска нема производство во најпознатиот волнарски комбинат АД „Тодор Циповски-Мерџан“ во Тетово, познат како „Тетекс“. По последната работна единица...