- Advertisement -

archiveкомисија

ЕкономијаМакедонијаНовости

Определени коефициентите за утврдување на платите на претседателот и членовите на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација

Членовите на собраниската Комисија за прашањата на изборите и именувањата денеска без дискусија со осум гласови „за” и ниту еден...
МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникот

Антикорупциска преплавена сo постапки од граѓани за разни судски постапки, работни спорови и вработувања

Државната комисија за спречување на корупција „преплавена“ со постапки од граѓани кои бараат спас за разни судски постапки, работи спорови,...
МакедонијаПравда

40,000 деца нема да имаат уреди за да следат онлајн настава, неа ќе ја следат преку Јавниот сервис

Протоколите за отворање на училишните и студентските домови се во Комисија за заразни болести. Министерството за образование и здравство разговараат...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Владата ги усвои предлозите на Комисијата за заразни болести за враќање на работа на хронично болните луѓе

На денешната седница Владата на Република Северна Македонија ги усвои предлозите на Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство...
ПравдаСветСветот на работникотСиндикат

Висентини: ЕТУК ќе вложи напори сите политики на ЕУ да бидат за поголема благосостојба на работниците

Коментирајќи го првиот стратешки извештај за предвидување на чекорите на Европската комисија, Генералниот секретар на Европската Конфедерација на синдикати -...
1 2 3 9
Page 1 of 9