archiveкомисија

ПравдаСветСиндикат

Протест за поголемо трошење во здравствената грижа во Латвија

Стотици на здравствени работници се собраа пред Латвискиот парламент во Рига на 7 ноември повикувајќи за поголемо трошење на здравството....
ЕкономијаСветСиндикат

ЕТУК: Работниците сеуште немаат „заздравено“ од минатата економска криза

Коментирајќи ја есенската економска прогноза на Европската комисија, Генералниот Секретар Европската Конфедерација на синдикати – ЕТУК, Лука Висентини рече: „Економската...
Синдикат

КСС: По нашите докази, европските синдикати го повикаа Премиерот да ги почитува работничките права

Соопштението на Конфедерацијата на слободни синдикати ви го проследуваме интегрално: По доказите кои Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС)...
1 2 3 4 5 6
Page 3 of 6