archiveкомори

МакедонијаПравдаСиндикат

КСС предупредува на опасноста од популистичките мерки од страна на Владата преку МТСП и министерката Мила Царовска

После неуспешната епизода во Министерството за труд и социјална политика, министерката Мила Царовска се обиде социјалниот дијалог да го пренесе...
ЕкономијаМакедонијаСиндикат

Царовска и стопанските комори очекуваат уште поголема соработка за подобрување на економијата, КСС предупредува на популистички мерки

Заменичката на Претседателот на Владата задолжена за економски прашања Мила Царовска, се сретна со претседателите на четирите најголеми стопански комори,...
1 3 4 5 6 7 8
Page 5 of 8