archiveкомпнаии

ПравдаСветот на работникот

Протести во Индија поради приватизација државни компании

Илјадници на вработени низ Индија во четвртокот простестираа против продавањето на државната рафинерија Бхрат Петролеум Корпорацијата (БПЦЛ), поради страв од...