- Advertisement -

archiveкомунални

ПравдаСветот на работникот

Диви собирачи на отпад на Вардариште претепале комунални редари на Град Скопје, едниот завршил во шок-соба

Двајца градски комунални редари денес околу пладне биле нападнати на некогашната скопска депонија Вардариште од засега непознати лица кои таму...
ЕкономијаМакедонија

Премиерот Заев на 15 години АДКОМ: Владата ќе го помага модернизирањето на јавните претпријатија

Јавните комунални претпријатија се од исклучителна важност за секојдневието на секој граѓанин. Животот и секојдневието на граѓаните да функционираат во...
МакедонијаСиндикат

(Видео) Собрание на ССКО: Едногласно реизбран досегашниот Претседател, Зоран Антовски

На денешното 3-то Собрание на Синдикатот на станбено - деловни, комуналните, водостопански, локалносамоуправни, хотелиерство, угостителство и радиодифузни организации на РМ...
МакедонијаСиндикат

(Видео) ССКО: Поддршка за најавениот предупредувачки штрајк на СОНК

Претседателот на гранскиот Синдикат на станбено - деловни, комуналните, водостопански, локалносамоуправни, хотелиерство, угостителство и радиодифузни организации на РМ - ССКО,...