Денар: Дали H&M и C&A, IKEA и LIDL, Starbucks и McDonald’s ќе дојдат во Македонија?

Мал пазар со ограничена куповна моќ – ова е главната причина зошто Македонија не е привлечна за меѓународните брендови. Глобалните

Прочитај повеќе