archiveконфекции

ПравдаСветот на работникот

Левица: Најголемиот товар од корона кризата го понесоа работниците, додека капиталистите профитираат

На прашњето на порталот Работник во однос на тоа како Левица, како работничка политичка партија гледа на ситуацијата на работниците...
1 2
Page 1 of 2