archiveконференција

ЕкономијаМакедонија

Конференцијата на приватни високообразовни установи бара финансиска поддршка за сите суденти

Конференцијата на приватни високообразовни установи смета дека Уредбата со законска сила на Владата за издавање домашна платежна картичка, како финансиска...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Првомајски проглас на КСС: Имаме формален наместо суштински социјален дијалог во ек на пандемијата

Првомајскиот прогласен на КСС ви го пренесуваме интегрално: Конференцијата на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија - КСС на седницата...
Правда

Одржана меѓунардната конференција „Правни трансплантации – позајмување на нормите или тивка војна за правна супрематија“

Фејсбук статус на Асоцијацијата за правно - економски истражувања и едукација „Јуридика“: Меѓнародна конференција од областа на правото - Белград...
ЕкономијаМакедонијаМакедонијаСиндикат

Анкета: Пензионерите најмногу се незадоволни од здравствениот систем во Македонија

Според анонимната анкета спроведена од страна на Пензионерскиот синдикат на Македонија при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија - КСС...
ЕкономијаСветСиндикат

Република Српска: Синдикатот бара зголемување на платите, работодавачите велат тие треба да се заработат

Ранка Мишиќ, Претседателка на Сојузот на синдикати на Република Српска, вчера рекла дека веднаш мора да се зголемат најниските плати,...
1 2
Page 1 of 2