- Advertisement -

archiveкорекција

ЕкономијаМакедонија

Владата ги утврди законските измени за покачување на минималецот

На вчерашната 160. седница, Владата го утврди Предлог  Законот за изменување и дополнување на Законот за минимална плата во Македонија. Со...