archiveкорона вирус

ЕкономијаСветСветот на работникотСиндикат

Кризата со коронавирусот ги погоди и медиумите

Отпуштања, присилно преминување на намалено работно време намалување платите во медиумите – сето тоа се случува се почесто во медиумите...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Исплашени од корона, лозари се откажаа од садење иако имаа капарисани лозови калеми

Исплашени од коронавирусот, лозари од Тиквешко се откажаа од садење лозје оваа пролет, иако имаа резервирани и капарисани лозови калеми....
Македонија

Филипче: Со коронавирус заразена директорката на Клиниката за кожни болести, 5 дена одела на работа откако се вратила од Италија

Се работи за лекарка, директорката на Клиниката за кожни болести и изминатите 5 работни денови одела редовно на работа. Министерот...