- Advertisement -

archiveкофинансирани

Правда

Законот за здравствена заштита остана закочен, 130 млади лекари остануваат во неизвесност

Групата на кофинансирани специјализанти како и специјализантите од 2015 година останаа заложници на неизгласаните промени на Законот за здравствена заштита,...