- Advertisement -

archiveКочани

ПравдаСветот на работникот

Гласен Текстилец: Едниот во Кочани ги казнува дека оделе на тоалет, овој дека трошеле вода. Ова не се работодавачи, туку робовладетели.

Порталот Работник интегрално ви го пренесува статусот на Здружението на текстилни работници, „Гласен Текстилец“, во врска со казнувањето на вработените...
Светот на работникот

Сител: Производителите на ориз на предупредувачки протест – два часа блокирана една лента од регионалниот пат кон Кочани

Оризопроизводителите од Кочанско утринава, со земјоделска механизација, на два часа ја блокираа едната коловозна лента од регионалниот пат Штип-Кочани, кај...