archiveКралство

ЕкономијаСвет

Британските авиокомпании со протестно писмо до Владата за карантинските мерки

Три британски авиокомпании упатиле протестно писмо до Владата поради „потполно неоправданите и несразмерните мерки“ на карантин кои денеска стапуваат во...
МакедонијаСиндикат

СОНК и синдикатот за образование од Кралството Шведска воспоставија билатерални односи

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура - СОНК, денеска воспостави билатерални односи со Шведскиот синдикат Lärarförbundet. „Во текот на денешниот...