- Advertisement -

archiveкредитни

ЕкономијаМакедонија

Ќе го олеснат ли банките пристапот до парите за компаниите

Олеснување на кредитните услови од банките може да очекуваат компаниите во следниов период. Според анкетата за кредитна активност на Народната...