- Advertisement -

archiveкризен

МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Кризен Штаб на Македонскиот дипломатски синдикат: МНР да се држи до мерките на Владата

Соопштението на Македонскиот дипломатски синдикат при САДУ ви го пренесуваме интегрално: На својот прв виртуелен состанок одржан денеска, Кризниот штаб...
МакедонијаПравда

Главниот координативен кризен штаб, со кој претседаваше претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски ја одржа првата седница

Главниот координативен кризен штаб, со кој претседаваше претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, на кој присуствуваа заменичката претседателка во Владата и министерка...