archiveкултура

МакедонијаСиндикат

(Видео) ССКО: Поддршка за најавениот предупредувачки штрајк на СОНК

Претседателот на гранскиот Синдикат на станбено - деловни, комуналните, водостопански, локалносамоуправни, хотелиерство, угостителство и радиодифузни организации на РМ - ССКО,...
МакедонијаСиндикат

Регионалците на СОНК бараат да им се зголемат платите, во спротивно нема да започне учебната година

По повод состанокот на на раководството на Самостојниот синдикат за образивание, наука и култура - СОНК и Министерот за образование...
1 9 10 11 12 13 15
Page 11 of 15