Демир Хисар домаќин на манифестацијата „Растојачко културно лето“ која ќе се одржи на 30 јули

Почитувани медиуми, интернет портали, Ве известуваме, односно, воедно ѝ, ви испраќаме информативна вест по однос на настанот кој ќе се

Прочитај повеќе