Една корисничка и две вработени во Дом за стари лица во Куманово позитивни на Ковид 19

Една корисничка и две вработени од Домот за стари лица „Зафир Сајто” во Куманово се позитивни на коронавирус, соопштија од

Прочитај повеќе