Ејпл ги затворил сите продавници во Њујорк

Компанијата Ејпл ги затворила сите 12 продавници во Њујорк поради зголемениот број на заразени од сојот омикрон ширум Соединетите американски

Прочитај повеќе

Дали конечно ќе ја сфатиме значајната улога на вработените во маркетите?

Автор: Бобан Илијевски Од есенцијална важност за нас во оваа криза, покрај здравствените работници, полицијата, армијата, новинарите и медиумските работници,

Прочитај повеќе