Шефот одбил да ѝ даде слободен ден откако и починало кучето, а еве како таа реагирала

Една жена очекувала дека ќе добие слободен ден за да го жали своето куче, но наместо тоа се соочила со

Прочитај повеќе

Нова студија открива колку човечки години има едно куче

Сите сме слушнале дека една година живот на куче е еднаква на седум години живот на човек. Митот постои долго

Прочитај повеќе

Куче три месеци верно го чекаше сопственикот во болничкиот ходник, кој почина од коронавирус

Седумгодишно куче по име Xiao Bao, што значи „мало богатство“ на кинески, уште еднаш докажа дека кучето е навистина најдобриот

Прочитај повеќе