„Пари“: Корона-профитот до плафон, лабораториите лани ги дуплирале приходите

„Авицена“, „Биотек“ и „Синлаб“ минатата година бележат нестандардни бројки во вкупните приходи, пишува во анализата. Во 2018 приходите на овие три лаборатории

Прочитај повеќе