Нова опрема за лабораторијата на Институтот за хемија за мониторинг на чистењето на линданот во ОХИС

Лабораторијата за хроматографски анализи на Институтот за хемија при Природно-математичкиот факултет, Универзитет Св. Кирил и Методиј, ја става во функција

Прочитај повеќе

Шокантна снимка од 2015та година, дали е поврзано со Корона вирусот?

На оваа снимка станува збор за научен прилог кој е снимен и објавен 2015 година, потточно на 16.11.2015 година на

Прочитај повеќе

Германски научник тврди: Имам 600 докази дека Ковид – 19 е направен во лабораторија

Германскиот нанонаучник Роланд Визендангер тврди дека има докази за тоа дека коронавирусот не преминал од животните на луѓет, туку дека

Прочитај повеќе