- Advertisement -

archiveлажна диплома

МакедонијаСиндикат

СО ЛАЖНА ДИПЛОМА ДО КАРИЕРА ВО МВР

38-годишен ресенчанец со фалсификувана диплома за средно образование, 16 години работел како полицаец во полициската станица за безбедност во сообраќајот...