Фејсбук „избриша“ седум милиони објави со информации за Ковид-19

Околу 22,5 милиони објавувања на Фејсбук беа отстранети во вториот квартал од оваа година и 9,6 милиони во првиот Фејсбук

Прочитај повеќе