(Видео) Кафе муабет на тема: „Компензација на трудот“

Во третата епизода на емисијата „кафе муабет“, Претседателот на македонското здружение за заштита при работа, Милан Петковски и еминетниотн професор

Прочитај повеќе

Втора епизода на кафе муабет со Проф.Др Лазар Јовевски

Во втората епизода од емисијата кафе муабет, чиј домаќин е Претседателот на Македонското здружение за заштита при работа, Милан Петковски,

Прочитај повеќе