Kазнети сe најголемите ланци на супермаркети, трговците да не ја злоупотребуваат ситуацијата, вели Бектеши

Трговците да не ја злоупотребуваат ситуацијата, а граѓаните да пријавуваат секаков прекршок, порача министерот за економија Крешник Бектеши. Тој во

Прочитај повеќе

Отворен првиот „Drive Thru“ ресторан во Македонија

Еден од најголемите ланци на ресторани, KFC, на 18.07.2019 (четврток) во рамките на свеченото отвoрање на POINT Retail Park во

Прочитај повеќе