archiveлекарска

ПравдаСветот на работникот

Лекарската комора апелира лекарите и здравствените работници да се придржуваат до препораките за коронавирусот

Од Лекарската комора денеска упатија апел до лекарите и до медицинскиот персонал да ги почитуваат препораките во врска со коронавирусот. ...
МакедонијаПравдаСиндикат

Самостојниот синдикат на Клинички центар го осудува нападот на докторот дерматовенеролог од Клиничката болница во Тетово

Соопштението на синдикатот на Клинички центар ви го пренесуваме интегрално: Синдикатот на Клинички центар го осудува физичкиот напад врз докторoт...
МакедонијаПравдаСиндикат

Синдикатот на Клинички центар ги поддржува предложените измени во Законот за здравствената заштита

Самостојниот Синдикат на Клинички центар - ССКЦ ги поддржува предложените измени во Законот за здравствената заштита, истакнуваат од ССКЦ во...
МакедонијаПравдаСиндикат

ССКЦ го осудува вербалниот и физичкиот напад врз дежурна докторка и присутниот медицински персонал

Самостојниот Синдикат на Клинички центар - ССКЦ  го осудува вербалниот и физички напад врз дежурната докторка и присутниот медицински персонал...
МакедонијаСиндикат

Синдикатот на Клинички Центар е задоволен од ставовоите на Лекарската Комора за утврдување на основната плата на лекарите

Од Самостојниот Синдикат на клинички центар - ССКЦ истакнуват дека поради одредени нејаснотии во јавноста за несогласувањата (не конфликт) помеѓу...
1 2
Page 1 of 2