Се одржа летна школа на тема: Демократијата и слободата во Европа и Централна Азија

Од 9 до 11 јули 2019 година во Будимпешта, Унгарија се одржа летна школа на тема: Демократијата и слободата во

Прочитај повеќе

„Работа во иднината“ – тема на летната академија за млади на ССМ

Во периодот од 15-17 мај 2019 година, во Охрид, во организација на Секцијата на млади на ССМ, се одржа Првата

Прочитај повеќе