„Виз Ер“ ги суспендира летовите од скопската база до 4 април

Сите летови на авиокомпанијата „Виз Ер“ од скопската база ќе бидат суспендирани до 4 април. Овие мерки беа објавени на

Прочитај повеќе

„Адрија Ервејс“ привремено ги откажа летовите од и до Скопје

Словенечката авио компанија „Адрија Ервејс“ ги откажа сите летови од и до Скопје. Компанијата објави дека привремено ги прекина сите

Прочитај повеќе

Штрајкот не ја попречува работата: Иако половина од пилотите на Рајанер штрајкуваат, летовите се редовни

Сите летови на авиокомпанијата Рајанер кон и од британските и ирските аеродроми започнале од денеска наутро без препреки и покрај

Прочитај повеќе

Протести на аеродромските работници во Австралија

Работниците на аеродромите во пет Австралиски градови вчера протестираа за подобри плати и подобри работни услови, но истакнаа дека немаат

Прочитај повеќе