Болницата во Лешок со последен поздрав-почина медицинската сестра Марица Божиновска

Вработените во ЈЗУ Специјализирана болница за белодробни заболувања и ТБЦ Лешок информираа дека почина Марица Божиновска, медицинска сестра во амбулантата,

Прочитај повеќе