Лидерски вештини

Новости

Царовска: Училиштето е место кое треба да ги развива лидерските вештини кај девојките, како и кај момчињата

Само со родова еднаквост може да се создаде поубава иднина, иднина без предрасуди и дискриминација. Верувам дека денешните учесници на

Read More