лизари

НовостиПравдаСветот на работникот

КОВАЧЕВСКИ: ДОГОВОРОТ ПОМЕЃУ ЛОЗАРИТЕ И ВИНАРИТЕ ОВОЗМОЖИ ДА ИМАМЕ УСПЕШЕН ПОЧЕТОК НА БЕРБАТА

Договорот помеѓу лозарите и винарите овозможи да имаме успешен почеток на бербата, рече вечерва премиерот Димитар Ковачевски во Кавадарци. -Ние

Read More