Дали ни се случува „ЛИМОН ПАЗАР“ – ниските цени да го избркаат квалитетот?

Податоците во однос на платите во Македонија се поразителни и покажуваат дека многу граѓани тешко може да избираат производи, па

Прочитај повеќе