Пандемијата го прекина превозот на патници од Скопје со девет града во државава

Пандемијата со ковид-19 го намали за 95 проценти меѓуопштинскиот превоз на патници. Во целосен прекин се меѓуградските линии од Скопје

Прочитај повеќе