Мајкрософт и Линкедин го одложија враќањето на вработените во канцелариите

Мајкрософт и Линкедин го одложија на неопределено време враќањето на вработените во канцеларии и со полно работно време поради пандемијата

Прочитај повеќе

Ни социјалните мрежи не се имуни на короната: Една отпушта 960 работници

Професионалната мрежа на Мајкрософт за вработување, Линкедин, вчера соопштила дека ќе укине 960 работни места. Тоа е околу шест проценти

Прочитај повеќе