Софија е лута на Скопје поради ЗАБРАНАТА за увоз на бугарски народни песни

Бугарската амбасада во Скопје му предаде протестна нота на Министерството за надворешни работи на Северна Македонија, бидејќи нејзините царински органи

Прочитај повеќе