лица со церебрална парализа

ЕкономијаМакедонијаНовости

Здружението на лица со церебрална парализа-Велес бара од Владата да бидат вклучени во петтиот пакет економски мерки

Здружението на лица со церебрална парализа од Велес денеска електронски достави писмено барање до премиерт Зоран Заев, до претседателот на

Read More