Трите фирми што останаа без лиценца од РКЕ со фантастичен приход од 19 милиони евра

Регулаторна комисија за енергетика (РКЕ) им ги одзема лиценците за вршење на енергетска дејност на три друштва за трговија на

Прочитај повеќе

Синдикалната организација на такси превозници ќе оствари средба со Премиерот

Синдикалната организација на такси превозници на град Скопје на 23 април ќе оствари средба со Претседателот на Владата на Р.

Прочитај повеќе