Одземање на сите лиценци и имотот на ЕВН, бара Стопанската комора за енергетика

Стопанската комора за енергетика на Македонија најавува организирање на иницијатива за одземање на сите лиценци на ЕВН и на целокупниот

Прочитај повеќе