Предизборна лицитација со платите: Мицкоски ветува 750 евра, Заев зборува за можни 800!

Граѓаните се жалат дека трпат за леб, а политичките лидери им продаваат ветувања за европски плати. Упатените критикуваат за многу

Прочитај повеќе