Ловец на слонови и лавови, жив изеден од крокодили, додека бил на сафари во Зимбабве

Скот ван Зил исчезна минатата недела откако замина на лов на сафари во Зимбабве. Придружуван од група кучиња трагачи на

Прочитај повеќе