- Advertisement -

archiveлогистика

МакедонијаСиндикат

САДУ со поддршка за најавениот штрајк на СОНК

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија-  САДУ кој е во склоп на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија ...