Царовска: Голема трагедија која е врежана во нашата меморија, никогаш да не се повтори

Во присуство на преживеаните од нацистичкиот концентрационен логор Аушвиц-Биркенау и стотици официјални лица од многу држави во Европа и светот,

Прочитај повеќе