Лозарите

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Лозарите ќе ја добијат помошта од државата до крајот на годината

Собранието го изгласа Законот со кој се овозможува дополнителна поддршка за лозарите кои го предале своето грозје кај регистрирани винарски

Read More