лозови насади

ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

МЗШВ: Повик до земјоделците да аплицираат за субвенции по обработлива земјоделска површина за одржување на постоечки лозови насади

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги повикува земјоделците навремено да аплицираат за директните плаќања по обработлива земјоделска површина за

Read More