Панова: Кандидатот на СДСМ за Лозово малтретираше бремена жена која го загуби бебето од стрес, ги повикуваме сите општествени чинители да ја осудат одлуката на Заев

СДСМ се залагаат за родова еднаквост само на хартија, во реалноста е сосема поинаку. Всушност, тоа е партија на женомрзци,

Прочитај повеќе

Службеничката од Лозово тврди дека мобингот продолжува и по судската одлука, градоначалникот негира

Ништо нема да биде ново во Новата Година за службеничката во општина Лозово Виолета Спасова Колева. Првиот работен ден во

Прочитај повеќе

Шкријељ: Нова градинка и во Лозово, овозможуваме еднакви можности за секое дете

Лозово ќе добие нова градинка. Со цел да го прошири пристапот и да го зголеми квалитетот на предучилишните услуги, Министерството

Прочитај повеќе

Димковски: Жителите во општина Лозово, по 24 години, за првпат добиваат 8 нови асфалтирани улици

Во Општина Лозово во тек се градежни активности за реконструкција и асфалтирање на улици и локални патишта. На увид на

Прочитај повеќе

Мизрахи бара начин да и помогне на хигиеничарката од Лозово, жртва на мобинг и закани од градоначалникот

Министерката Мизрахи се вклучи во случаите со мобинг врз работниците од страна на градоначалникот на општина Лозово, Ацо Велковски, кои

Прочитај повеќе

Ново сведоштво од Лозово: Хигиеничарката тврди дека е казнувана со бизарни изговори

Ново сведоштво – Работник Подобро одете си сами отколку јас да ве избркам била првата реченица со која градоначалникот на

Прочитај повеќе

Добила отказ затоа што не сакала да потпише нешто што не е во ред – Приказната на Виолета Спасова Колева

Виолета Спасова Колева, поранешна вработена во Општина Лозово, којашто доби отказ, а е воедно и бремена, за порталот Работник ја

Прочитај повеќе