АВМУ: Рекламирање на активности на локалната власт во медиуми е спротивно на член 102 од законот

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) соопшти дека користењето на буџетски средства за промовирање активности на локалната власт

Прочитај повеќе