- Advertisement -

archiveлокална

Правда

Шкријељ: Отворивме локална канцеларија во Боговиње, овозможуваме еднаков пристап на сите граѓани до социјалните права и услуги

Дополнителната заменик министерка за труд и социјална политика Санела Шкријељ денеска во општина Боговиње ја посети локалната канцеларија за социјални...
Правда

Влада: Интегрираната акција со локалната власт и граѓанските здруженија придонесуваат за намалување на аерозагадувањето

Заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули денеска оствари работна средба со градоначалникот на Општина Кавадарци Митко...