Лондон

НовостиПравдаСветСветот на работникот

ХАОС ВО АНГЛИСКИТЕ БОЛНИЦИ, НЕМА ПЕРСОНАЛ И КРЕВЕТИ Илјадници пациенти ќе бидат отпуштени од болниците

Националната здравствена служба, што обезбедува бесплатна медицинска нега, до неодамна беше гордост на Англија, но од минатата година е под

Read More
НовостиПравдаСветСветот на работникот

Над 100 вработени во јавниот превоз во Лондон, починале од ковид

Повеќе од сто вработени во градскиот јавен превоз во Лондон починале како последица на компликации од инфекција со коронавирусот, пишува

Read More